
THAI WOK ZAWITAŁ DO WOLA PARKU
Thai Wok realizuje swoje plany inwestycyjne i otwiera kolejną restaurację, tym razem w centrum handlowym Wola Park w Warszawie. Lokal jest pierwszą inwestycją w zupełnie nowym designie.
Thai Wok realizuje swoje plany inwestycyjne i otwiera kolejną restaurację, tym razem w centrum handlowym Wola Park w Warszawie. Lokal jest pierwszą inwestycją w zupełnie nowym designie.
Thai Wok, to przykład polskiego biznesu rodzinnego, który na przestrzeni 10 lat przekształcił się w ogólnopolską sieć restauracji. W tym roku będzie liczyć 25 lokali. O tym, jak przeprowadzić taką transformację formatu opowie Bartosz Brusikiewicz.
Pandemia dla branży gastronomicznej była mocną weryfikacją stabilności biznesowej. Byliśmy świadkami zmian modeli funkcjonowania, rozwoju nowych możliwości, ale również i tragedii ludzkich oraz upadających biznesów rodzinnych.
Dane sprzedaży Thai Woka bardzo wyraźnie wskazują na trzy, dominujące dania, najczęściej zamawiane przez konsumentów w czasie pandemii. To pad thai, pad udon oraz ryż smażony. Sam pad thai od początku pandemii, został sprzedany w ilości prawie 5 milionów porcji.
Orzeźwiający makaron bun z warzywami i Twoim ulubionym dodatkiem?
A może lekki makaron z woka Soya Noodles?
Do tego azjatycka, chrupiąca surówka z czerwonej kapusty i gasząca pragnienie lemoniada.
Czy może być coś lepszego?
Czy wiesz, że Happy Hours w Thai Woku to aż 50% mniej na dania gotowe ryżem jaśminowym. Taką ofertę możesz upolować na godzinę przed zamknięciem naszych restauracji.
Najlepszy Pad Thai w mieście już jest dostępny w Wola Parku!
Zapraszamy do naszej najnowszej resturacji otwartej na poziomie +2 w strefie gastronomicznej.