Aktualności

Sprawdź, co u nas słychać

Thai Wok Manufaktura
Aktualności

Wielkie otwarcie w Łodzi

Halo Łódź! W Manufakturze pojawił się najlepszy Pad Thai w mieście i tajska kuchnia, której nie da się nie kochać. Czekamy na Was codziennie na poziomie +1!

Czytaj więcej
Aktualności

Tajska, złota jesień

Za oknem chłodno, zimno i nieprzyjemnie? Koniecznie odwiedźcie nas od 1 października do 30 listopada i dajcie się rozgrzać naszym pysznym, jesiennym nowościom!

Czytaj więcej
Nowa restauracja Thai Wok w Posnani
Aktualności

Jesteśmy w Posnanii

Odwiedziliście już Thai Wok’a w Centrum Handlowym Posnania? Prócz najlepszego w mieście Pad Thai’a , na poziomie +1 czeka na Was ogromny wybór tajskich dań idealnych na jesienną pogodę!

Czytaj więcej
Biuro prasowe

THAI WOK ZAWITAŁ DO WOLA PARKU

Thai Wok realizuje swoje plany inwestycyjne i otwiera kolejną restaurację, tym razem w centrum handlowym Wola Park w Warszawie. Lokal jest pierwszą inwestycją w zupełnie nowym designie.

Czytaj więcej
Biuro prasowe

ZARZĄDZANIE SIECIĄ RESTAURACJI TO MARATON

Thai Wok, to przykład polskiego biznesu rodzinnego, który na przestrzeni 10 lat przekształcił się w ogólnopolską sieć restauracji. W tym roku będzie liczyć 25 lokali. O tym, jak przeprowadzić taką transformację formatu opowie Bartosz Brusikiewicz.

Czytaj więcej
Biuro prasowe

KOLEJNE LATA TO OKRES INTENSYWNEGO ROZWOJU

Pandemia dla branży gastronomicznej była mocną weryfikacją stabilności biznesowej. Byliśmy świadkami zmian modeli funkcjonowania, rozwoju nowych możliwości, ale również i tragedii ludzkich oraz upadających biznesów rodzinnych.  

Czytaj więcej
Biuro prasowe

5 MILIONÓW PAD THAI’A W PANDEMII. 

Dane sprzedaży Thai Woka bardzo wyraźnie wskazują na trzy, dominujące dania, najczęściej zamawiane przez konsumentów w czasie pandemii. To pad thai, pad udon oraz ryż smażony. Sam pad thai od początku pandemii, został sprzedany w ilości prawie 5 milionów porcji.

Czytaj więcej
Aktualności

Dania idealne na lato

Orzeźwiający makaron bun z warzywami i Twoim ulubionym dodatkiem?
A może lekki makaron z woka Soya Noodles?
Do tego azjatycka, chrupiąca surówka z czerwonej kapusty i gasząca pragnienie lemoniada.
Czy może być coś lepszego?

Czytaj więcej