Wypełnij formularz, aby wysłać nam swoje CV

NWE_4165


    Czekamy na Ciebie!

    Zakres obowiązków:

    • Wsparcie organizacji w budowaniu sprzedaży poprzez współpracę z agregatorami delivery (Uber, Bolt, Wolt, Glovo, Pyszne.pl).
    • Realizacja innych projektów operacyjnych związanych z rozwojem i wdrażaniem rozwiązań technologicznych w sieci (kioski sprzedażowe, aplikacje, program lojalnościowy itp.)
    • Obsługa systemów Foodsoft i Restimo między innymi w zakresie wprowadzania rabatów, promocji, nowych produktów, receptur, zmian cen.
    • Wsparcie operacyjne w zakresie działalności sprzedażowej restauracji.

    Wymagania:

    • Doświadczenie we współpracy z przedstawicielami firm delivery.
    • Umiejętność efektywnego zarządzania czasem i priorytetami.
    • Umiejętność budowania sprzedaży poprzez kreowanie i poszukiwania nowych rozwiązań.
    • Doskonała organizacja pracy i dokładność w wykonywaniu obowiązków.
    • Umiejętność pracy pod presją czasu i w dynamicznym środowisku.
    • Znajomość obsługi systemów Foodsoft i Restimo będzie dodatkowym atutem.
    • Umiejętności analityczne.
    • Znajomość MS Office w tym programu Excel na poziomie bardzo dobrym.
    • Mile widziana znajomość komunikatywna znajomość j. angielskiego.

    Oferujemy:

    • Elastyczną forma zatrudnienia do ustalenia.
    • Kartę rabatową Thai Wok.
    • Możliwość rozwoju poprzez szkolenia dopasowane do indywidualnych potrzeb.
    • Kartę Multisport.
    • Opiekę medyczną.
    • Ubezpieczenie na życie.
    • Niezbędne narzędzia pracy (komputer, telefon).

     Pamiętaj aby dodać do cv zgodę na przetwarzanie danych osobowych: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Thai Wok w celu prowadzenia rekrutacji na aplikowane przeze mnie stanowisko.

    Idealny kandydat / tka to osoba, która:

    • Jest komunikatywna i z łatwością odnajduje się w pracy grupowej oraz w pracy z klientem
    • Jest odpowiedzialna i punktualna; wie, że jest częścią teamu i nie chce go zawieść
    • Odnajduje się w środowisku międzykulturowym i jest ciekawa innych ludzi i kultur
    • Posiada książeczkę sanepidowską (jeśli jej nie masz, możesz ją wyrobić)

    Twój zakres obowiązków:

    • Profesjonalna obsługa naszych Gości
    • Dbanie o wizerunek i estetykę naszej restauracji
    • Przygotowanie i sprzedaż prostych produktów wg firmowych standardów

    Oferujemy:

    • Elastyczny czas pracy dostosowany do Twoich możliwości
    • Zatrudnienie na umowę zlecenie lub umowę o pracę ( po 3 miesiącu próbnym)
    • Kartę rabatową na nasze dania w restauracji ( karta ważna po miesiącu pracy)
    • Atrakcyjny system motywacyjny i liczne konkursy z nagrodami rzeczowymi
    • Szkolenia produktowe i możliwość udziału w szkoleniach dedykowanych dla kierowników placówek
    • Realny i szybki rozwój w sieci na stanowiska operacyjne ( kierownik zmiany, kierownik restauracji)
    • Kartę Multisport oraz zniżki % do wielu partnerów w systemie kafeteryjnym
    • Przy zatrudnieniu na umowę o pracę oferujemy prywatny pakiet medyczny i dodatkowe ubezpieczenia

    Proces rekrutacyjny:

    Gdy otrzymamy Twoje CV, skontaktujemy się z Tobą telefonicznie. Spotkamy się na rozmowie w jednej z naszych fantastycznych restauracji. Po rozmowie otrzymasz informację o ewentualnym zatrudnieniu. Po wypełnieniu niezbędnych dokumentów, możesz rozpocząć u nas pracę. Całość procesu rekrutacyjnego nie powinna trwać dłużej niż 7 dni. To nasza gwarancja.

    Idealny kandydat / tka to osoba, która:

    • Jest komunikatywna i z łatwością odnajduje się w pracy grupowej oraz w pracy z klientem
    • Jest odpowiedzialna i punktualna; wie, że jest częścią teamu i nie chce go zawieść
    • Odnajduje się w środowisku międzykulturowym i jest ciekawa innych ludzi i kultur
    • Posiada książeczkę sanepidowską (jeśli jej nie masz, możesz ją wyrobić)

    Twój zakres obowiązków:

    • Profesjonalna obsługa naszych Gości
    • Dbanie o wizerunek i estetykę naszej restauracji
    • Przygotowanie i sprzedaż prostych produktów wg firmowych standardów

    Oferujemy:

    • Elastyczny czas pracy dostosowany do Twoich możliwości
    • Zatrudnienie na umowę zlecenie lub umowę o pracę ( po 3 miesiącu próbnym)
    • Kartę rabatową na nasze dania w restauracji ( karta ważna po miesiącu pracy)
    • Atrakcyjny system motywacyjny i liczne konkursy z nagrodami rzeczowymi
    • Szkolenia produktowe i możliwość udziału w szkoleniach dedykowanych dla kierowników placówek
    • Realny i szybki rozwój w sieci na stanowiska operacyjne ( kierownik zmiany, kierownik restauracji)
    • Kartę Multisport oraz zniżki % do wielu partnerów w systemie kafeteryjnym
    • Przy zatrudnieniu na umowę o pracę oferujemy prywatny pakiet medyczny i dodatkowe ubezpieczenia

    Proces rekrutacyjny:

    Gdy otrzymamy Twoje CV, skontaktujemy się z Tobą telefonicznie. Spotkamy się na rozmowie w jednej z naszych fantastycznych restauracji. Po rozmowie otrzymasz informację o ewentualnym zatrudnieniu. Po wypełnieniu niezbędnych dokumentów, możesz rozpocząć u nas pracę. Całość procesu rekrutacyjnego nie powinna trwać dłużej niż 7 dni. To nasza gwarancja.

    Idealny kandydat / tka to osoba, która:

    • Jest komunikatywna i z łatwością odnajduje się w pracy grupowej oraz w pracy z klientem
    • Jest odpowiedzialna i punktualna; wie, że jest częścią teamu i nie chce go zawieść
    • Odnajduje się w środowisku międzykulturowym i jest ciekawa innych ludzi i kultur
    • Posiada książeczkę sanepidowską (jeśli jej nie masz, możesz ją wyrobić)

    Twój zakres obowiązków:

    • Profesjonalna obsługa naszych Gości
    • Dbanie o wizerunek i estetykę naszej restauracji
    • Przygotowanie i sprzedaż prostych produktów wg firmowych standardów

    Oferujemy:

    • Elastyczny czas pracy dostosowany do Twoich możliwości
    • Zatrudnienie na umowę zlecenie lub umowę o pracę ( po 3 miesiącu próbnym)
    • Kartę rabatową na nasze dania w restauracji ( karta ważna po miesiącu pracy)
    • Atrakcyjny system motywacyjny i liczne konkursy z nagrodami rzeczowymi
    • Szkolenia produktowe i możliwość udziału w szkoleniach dedykowanych dla kierowników placówek
    • Realny i szybki rozwój w sieci na stanowiska operacyjne ( kierownik zmiany, kierownik restauracji)
    • Kartę Multisport oraz zniżki % do wielu partnerów w systemie kafeteryjnym
    • Przy zatrudnieniu na umowę o pracę oferujemy prywatny pakiet medyczny i dodatkowe ubezpieczenia

    Proces rekrutacyjny:

    Gdy otrzymamy Twoje CV, skontaktujemy się z Tobą telefonicznie. Spotkamy się na rozmowie w jednej z naszych fantastycznych restauracji. Po rozmowie otrzymasz informację o ewentualnym zatrudnieniu. Po wypełnieniu niezbędnych dokumentów, możesz rozpocząć u nas pracę. Całość procesu rekrutacyjnego nie powinna trwać dłużej niż 7 dni. To nasza gwarancja.

    Idealny kandydat / tka to osoba, która:

    • Jest komunikatywna i z łatwością odnajduje się w pracy grupowej oraz w pracy z klientem
    • Jest odpowiedzialna i punktualna; wie, że jest częścią teamu i nie chce go zawieść
    • Odnajduje się w środowisku międzykulturowym i jest ciekawa innych ludzi i kultur
    • Posiada książeczkę sanepidowską (jeśli jej nie masz, możesz ją wyrobić)

    Twój zakres obowiązków:

    • Profesjonalna obsługa naszych Gości
    • Dbanie o wizerunek i estetykę naszej restauracji
    • Przygotowanie i sprzedaż prostych produktów wg firmowych standardów

    Oferujemy:

    • Elastyczny czas pracy dostosowany do Twoich możliwości
    • Zatrudnienie na umowę zlecenie lub umowę o pracę ( po 3 miesiącu próbnym)
    • Kartę rabatową na nasze dania w restauracji ( karta ważna po miesiącu pracy)
    • Atrakcyjny system motywacyjny i liczne konkursy z nagrodami rzeczowymi
    • Szkolenia produktowe i możliwość udziału w szkoleniach dedykowanych dla kierowników placówek
    • Realny i szybki rozwój w sieci na stanowiska operacyjne ( kierownik zmiany, kierownik restauracji)
    • Kartę Multisport oraz zniżki % do wielu partnerów w systemie kafeteryjnym
    • Przy zatrudnieniu na umowę o pracę oferujemy prywatny pakiet medyczny i dodatkowe ubezpieczenia

    Proces rekrutacyjny:

    Gdy otrzymamy Twoje CV, skontaktujemy się z Tobą telefonicznie. Spotkamy się na rozmowie w jednej z naszych fantastycznych restauracji. Po rozmowie otrzymasz informację o ewentualnym zatrudnieniu. Po wypełnieniu niezbędnych dokumentów, możesz rozpocząć u nas pracę. Całość procesu rekrutacyjnego nie powinna trwać dłużej niż 7 dni. To nasza gwarancja.

    Idealny kandydat / tka to osoba, która:

    • Jest komunikatywna i z łatwością odnajduje się w pracy grupowej oraz w pracy z klientem
    • Jest odpowiedzialna i punktualna; wie, że jest częścią teamu i nie chce go zawieść
    • Odnajduje się w środowisku międzykulturowym i jest ciekawa innych ludzi i kultur
    • Posiada książeczkę sanepidowską (jeśli jej nie masz, możesz ją wyrobić)

    Twój zakres obowiązków:

    • Profesjonalna obsługa naszych Gości
    • Dbanie o wizerunek i estetykę naszej restauracji
    • Przygotowanie i sprzedaż prostych produktów wg firmowych standardów

    Oferujemy:

    • Elastyczny czas pracy dostosowany do Twoich możliwości
    • Zatrudnienie na umowę zlecenie lub umowę o pracę ( po 3 miesiącu próbnym)
    • Kartę rabatową na nasze dania w restauracji ( karta ważna po miesiącu pracy)
    • Atrakcyjny system motywacyjny i liczne konkursy z nagrodami rzeczowymi
    • Szkolenia produktowe i możliwość udziału w szkoleniach dedykowanych dla kierowników placówek
    • Realny i szybki rozwój w sieci na stanowiska operacyjne ( kierownik zmiany, kierownik restauracji)
    • Kartę Multisport oraz zniżki % do wielu partnerów w systemie kafeteryjnym
    • Przy zatrudnieniu na umowę o pracę oferujemy prywatny pakiet medyczny i dodatkowe ubezpieczenia

    Proces rekrutacyjny:

    Gdy otrzymamy Twoje CV, skontaktujemy się z Tobą telefonicznie. Spotkamy się na rozmowie w jednej z naszych fantastycznych restauracji. Po rozmowie otrzymasz informację o ewentualnym zatrudnieniu. Po wypełnieniu niezbędnych dokumentów, możesz rozpocząć u nas pracę. Całość procesu rekrutacyjnego nie powinna trwać dłużej niż 7 dni. To nasza gwarancja.

    Idealny kandydat / tka to osoba, która:

    • Jest komunikatywna i z łatwością odnajduje się w pracy grupowej oraz w pracy z klientem
    • Jest odpowiedzialna i punktualna; wie, że jest częścią teamu i nie chce go zawieść
    • Odnajduje się w środowisku międzykulturowym i jest ciekawa innych ludzi i kultur
    • Posiada książeczkę sanepidowską 
    • Ma co najmniej roczne doświadczenie na stanowisku kierownika zmiany w restauracji
    • Zna j. angielski w stopniu umożliwiającym swobodną konwersację

    Twój zakres obowiązków:

    • Profesjonalna obsługa naszych Gości
    • Dbanie o wizerunek i estetykę naszej restauracji
    • Przygotowanie i sprzedaż prostych produktów wg firmowych standardów
    • Prace administracyjne związane z bieżącym zarządzeniem restauracją
    • Nadzór nad poprawnością procesu inwentaryzacji i sporządzania zamówień
    • Rekrutacja, szkolenie i motywowanie podległego personelu
    • Realizacja wyznaczonych wskaźników KPI

    Oferujemy:

    • Elastyczny czas pracy dostosowany do Twoich możliwości
    • Zatrudnienie na umowę o pracę
    • Kartę rabatową na nasze dania w restauracji
    • Atrakcyjny system motywacyjny i liczne konkursy z nagrodami rzeczowymi
    • Szkolenia produktowe i możliwość udziału w szkoleniach dedykowanych dla kierowników placówek
    • Realny i szybki rozwój w sieci na stanowiska operacyjne (trener, młodszy kierownik regionu)
    • Kartę Multisport, prywatną opiekę medyczną oraz zniżki % do wielu partnerów w systemie kafeteryjnym

    Proces rekrutacyjny:

    Gdy otrzymamy Twoje CV, skontaktujemy się z Tobą telefonicznie. Spotkamy się na rozmowie w jednej z naszych fantastycznych restauracji. Po rozmowie otrzymasz informację o ewentualnym zatrudnieniu. Po wypełnieniu niezbędnych dokumentów, możesz rozpocząć u nas pracę. Całość procesu rekrutacyjnego nie powinna trwać dłużej niż 7 dni. To nasza gwarancja.

    Idealny kandydat / tka to osoba, która:

    • Jest komunikatywna i z łatwością odnajduje się w pracy grupowej oraz w pracy z klientem
    • Jest odpowiedzialna i punktualna; wie, że jest częścią teamu i nie chce go zawieść
    • Odnajduje się w środowisku międzykulturowym i jest ciekawa innych ludzi i kultur
    • Posiada książeczkę sanepidowską 
    • Ma co najmniej roczne doświadczenie na stanowisku kierownika zmiany w restauracji
    • Zna j. angielski w stopniu umożliwiającym swobodną konwersację

    Twój zakres obowiązków:

    • Profesjonalna obsługa naszych Gości
    • Dbanie o wizerunek i estetykę naszej restauracji
    • Przygotowanie i sprzedaż prostych produktów wg firmowych standardów
    • Prace administracyjne związane z bieżącym zarządzeniem restauracją
    • Nadzór nad poprawnością procesu inwentaryzacji i sporządzania zamówień
    • Rekrutacja, szkolenie i motywowanie podległego personelu
    • Realizacja wyznaczonych wskaźników KPI

    Oferujemy:

    • Elastyczny czas pracy dostosowany do Twoich możliwości
    • Zatrudnienie na umowę o pracę
    • Kartę rabatową na nasze dania w restauracji
    • Atrakcyjny system motywacyjny i liczne konkursy z nagrodami rzeczowymi
    • Szkolenia produktowe i możliwość udziału w szkoleniach dedykowanych dla kierowników placówek
    • Realny i szybki rozwój w sieci na stanowiska operacyjne (trener, młodszy kierownik regionu)
    • Kartę Multisport, prywatną opiekę medyczną oraz zniżki % do wielu partnerów w systemie kafeteryjnym

    Proces rekrutacyjny:

    Gdy otrzymamy Twoje CV, skontaktujemy się z Tobą telefonicznie. Spotkamy się na rozmowie w jednej z naszych fantastycznych restauracji. Po rozmowie otrzymasz informację o ewentualnym zatrudnieniu. Po wypełnieniu niezbędnych dokumentów, możesz rozpocząć u nas pracę. Całość procesu rekrutacyjnego nie powinna trwać dłużej niż 7 dni. To nasza gwarancja.

    Idealny kandydat / tka to osoba, która:

    • Jest komunikatywna i z łatwością odnajduje się w pracy grupowej oraz w pracy z klientem
    • Jest odpowiedzialna i punktualna; wie, że jest częścią teamu i nie chce go zawieść
    • Odnajduje się w środowisku międzykulturowym i jest ciekawa innych ludzi i kultur
    • Posiada książeczkę sanepidowską 
    • Ma co najmniej roczne doświadczenie na stanowisku kierownika zmiany w restauracji
    • Zna j. angielski w stopniu umożliwiającym swobodną konwersację

    Twój zakres obowiązków:

    • Profesjonalna obsługa naszych Gości
    • Dbanie o wizerunek i estetykę naszej restauracji
    • Przygotowanie i sprzedaż prostych produktów wg firmowych standardów
    • Prace administracyjne związane z bieżącym zarządzeniem restauracją
    • Nadzór nad poprawnością procesu inwentaryzacji i sporządzania zamówień
    • Rekrutacja, szkolenie i motywowanie podległego personelu
    • Realizacja wyznaczonych wskaźników KPI

    Oferujemy:

    • Elastyczny czas pracy dostosowany do Twoich możliwości
    • Zatrudnienie na umowę o pracę
    • Kartę rabatową na nasze dania w restauracji
    • Atrakcyjny system motywacyjny i liczne konkursy z nagrodami rzeczowymi
    • Szkolenia produktowe i możliwość udziału w szkoleniach dedykowanych dla kierowników placówek
    • Realny i szybki rozwój w sieci na stanowiska operacyjne (trener, młodszy kierownik regionu)
    • Kartę Multisport, prywatną opiekę medyczną oraz zniżki % do wielu partnerów w systemie kafeteryjnym

    Proces rekrutacyjny:

    Gdy otrzymamy Twoje CV, skontaktujemy się z Tobą telefonicznie. Spotkamy się na rozmowie w jednej z naszych fantastycznych restauracji. Po rozmowie otrzymasz informację o ewentualnym zatrudnieniu. Po wypełnieniu niezbędnych dokumentów, możesz rozpocząć u nas pracę. Całość procesu rekrutacyjnego nie powinna trwać dłużej niż 7 dni. To nasza gwarancja.

    Idealny kandydat / tka to osoba, która:

    • Jest komunikatywna i z łatwością odnajduje się w pracy grupowej oraz w pracy z klientem
    • Jest odpowiedzialna i punktualna; wie, że jest częścią teamu i nie chce go zawieść
    • Odnajduje się w środowisku międzykulturowym i jest ciekawa innych ludzi i kultur
    • Posiada książeczkę sanepidowską 
    • Ma co najmniej roczne doświadczenie na stanowisku kierownika zmiany w restauracji
    • Zna j. angielski w stopniu umożliwiającym swobodną konwersację

    Twój zakres obowiązków:

    • Profesjonalna obsługa naszych Gości
    • Dbanie o wizerunek i estetykę naszej restauracji
    • Przygotowanie i sprzedaż prostych produktów wg firmowych standardów
    • Prace administracyjne związane z bieżącym zarządzeniem restauracją
    • Nadzór nad poprawnością procesu inwentaryzacji i sporządzania zamówień
    • Rekrutacja, szkolenie i motywowanie podległego personelu
    • Realizacja wyznaczonych wskaźników KPI

    Oferujemy:

    • Elastyczny czas pracy dostosowany do Twoich możliwości
    • Zatrudnienie na umowę o pracę
    • Kartę rabatową na nasze dania w restauracji
    • Atrakcyjny system motywacyjny i liczne konkursy z nagrodami rzeczowymi
    • Szkolenia produktowe i możliwość udziału w szkoleniach dedykowanych dla kierowników placówek
    • Realny i szybki rozwój w sieci na stanowiska operacyjne (trener, młodszy kierownik regionu)
    • Kartę Multisport, prywatną opiekę medyczną oraz zniżki % do wielu partnerów w systemie kafeteryjnym

    Proces rekrutacyjny:

    Gdy otrzymamy Twoje CV, skontaktujemy się z Tobą telefonicznie. Spotkamy się na rozmowie w jednej z naszych fantastycznych restauracji. Po rozmowie otrzymasz informację o ewentualnym zatrudnieniu. Po wypełnieniu niezbędnych dokumentów, możesz rozpocząć u nas pracę. Całość procesu rekrutacyjnego nie powinna trwać dłużej niż 7 dni. To nasza gwarancja.

    Idealny kandydat / tka to osoba, która:

    • Jest komunikatywna i z łatwością odnajduje się w pracy grupowej oraz w pracy z klientem
    • Jest odpowiedzialna i punktualna; wie, że jest częścią teamu i nie chce go zawieść
    • Odnajduje się w środowisku międzykulturowym i jest ciekawa innych ludzi i kultur
    • Posiada książeczkę sanepidowską 
    • Ma co najmniej roczne doświadczenie na stanowisku kierownika zmiany w restauracji
    • Zna j. angielski w stopniu umożliwiającym swobodną konwersację

    Twój zakres obowiązków:

    • Profesjonalna obsługa naszych Gości
    • Dbanie o wizerunek i estetykę naszej restauracji
    • Przygotowanie i sprzedaż prostych produktów wg firmowych standardów
    • Prace administracyjne związane z bieżącym zarządzeniem restauracją
    • Nadzór nad poprawnością procesu inwentaryzacji i sporządzania zamówień
    • Rekrutacja, szkolenie i motywowanie podległego personelu
    • Realizacja wyznaczonych wskaźników KPI

    Oferujemy:

    • Elastyczny czas pracy dostosowany do Twoich możliwości
    • Zatrudnienie na umowę o pracę
    • Kartę rabatową na nasze dania w restauracji
    • Atrakcyjny system motywacyjny i liczne konkursy z nagrodami rzeczowymi
    • Szkolenia produktowe i możliwość udziału w szkoleniach dedykowanych dla kierowników placówek
    • Realny i szybki rozwój w sieci na stanowiska operacyjne (trener, młodszy kierownik regionu)
    • Kartę Multisport, prywatną opiekę medyczną oraz zniżki % do wielu partnerów w systemie kafeteryjnym

    Proces rekrutacyjny:

    Gdy otrzymamy Twoje CV, skontaktujemy się z Tobą telefonicznie. Spotkamy się na rozmowie w jednej z naszych fantastycznych restauracji. Po rozmowie otrzymasz informację o ewentualnym zatrudnieniu. Po wypełnieniu niezbędnych dokumentów, możesz rozpocząć u nas pracę. Całość procesu rekrutacyjnego nie powinna trwać dłużej niż 7 dni. To nasza gwarancja.